Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Fitim Uka

Fitim Uka

  • PartiaLëvizja Vetëvendosje (LVV)
  • Grupi ParlamentarLëvizja Vetëvendosje (LVV)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseVII
  • Komisionet Komisioni për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale • Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Inovacion, Kulturë, Rini dhe Sport
  • Numri total i votave7,915
  • Më së shumti votaPrishtinë (2,719)
  • Vendi i lindjes Prishtinë
  • Data e lindjes 21.03.1987
  • Kualifikimi Psikologji

Pjesëmarrja në seanca plenare

88%

52 nga 59 seanca

Rangimi: i 11-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet