Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Slavko Simić

Slavko Simić

  • PartiaLista Serbe (LS)
  • Grupi ParlamentarLista Serbe (LS)
  • Komisionet Komisioni për Çështjet e Sigurisë dhe Mbrojtjes • Komisioni për Mbikëqyrjen e Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë
  • Numri total i votave14,166
  • Më së shumti votaLeposaviç (5,396)
  • Vendi i lindjes Mitrovicë
  • Data e lindjes 29.06.1984
  • Kualifikimi Shkenca sportive

Pjesëmarrja në seanca plenare

73%

43 nga 59 seanca

Rangimi: i 27-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet