Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Fjolla Ujkani

Fjolla Ujkani

  • PartiaLëvizja Vetëvendosje (LVV)
  • Grupi ParlamentarLëvizja Vetëvendosje (LVV)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseVII
  • Komisionet Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione
  • Numri total i votave8,113
  • Më së shumti votaVushtrri (4,121)
  • Vendi i lindjes Vushtrri
  • Data e lindjes 13.05.1997
  • Kualifikimi Shkenca Politike

Pjesëmarrja në seanca plenare

93%

55 nga 59 seanca

Rangimi: e 7-ta

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet