Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Vjosa Osmani-Sadriu

Vjosa Osmani-Sadriu

  • PartiaLidhja Demokratike e Kosovës (LDK)
  • Grupi ParlamentarLidhja Demokratike e Kosovës (LDK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseIV, V, VI, VII
  • Numri total i votave176,016
  • Më së shumti votaPrishtinë (29,003)
  • Vendi i lindjes Mitrovicë
  • Data e lindjes 17.05.1982
  • Kualifikimi Drejtësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

90%

53 nga 59 seanca

Rangimi: e 10-ta

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet