Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Branislav Nikolić

Branislav Nikolić

  • PartiaLista Serbe (LS)
  • Grupi ParlamentarLista Serbe (LS)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseVII
  • Komisionet Komisioni për Integrim Evropian • Komisioni për Punë të Jashtme dhe Diasporë
  • Numri total i votave14,419
  • Më së shumti votaGraçanicë (5,528)
  • Data e lindjes 12.04.1981

Pjesëmarrja në seanca plenare

69%

41 nga 59 seanca

Rangimi: i 30-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet