Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Rasim Demiri

Rasim Demiri

  • PartiaKOALICIJA VAKAT (VAKAT)
  • Grupi ParlamentarAleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseIV, V, VI, VII
  • Komisionet Komisioni për Çështjet e Sigurisë dhe Mbrojtjes • Komisioni për të Drejtat dhe Interesat e Komuniteteve • Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe mbikëqyrjen e Agjencisë kundër Korrupsionit • Komisioni Hetimor Parlamentar mbi procesin e licencimit, operimit, mbikëqyrjes dhe aplikimit për lejet e hidrocentraleve në Republikën e Kosovës
  • Numri total i votave3,288
  • Më së shumti votaPrizren (2,490)

Pjesëmarrja në seanca plenare

95%

56 nga 59 seanca

Rangimi: i 5-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet