Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Marigona Geci

Marigona Geci

  • PartiaLidhja Demokratike e Kosovës (LDK)
  • Grupi ParlamentarLidhja Demokratike e Kosovës (LDK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseVII
  • Komisionet Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione
  • Numri total i votave17,842
  • Më së shumti votaViti (2,077)
  • Vendi i lindjes Skenderaj
  • Data e lindjes 09.02.1992
  • Kualifikimi Ekonomi

Pjesëmarrja në seanca plenare

95%

56 nga 59 seanca

Rangimi: e 5-ta

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet