Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Duda Balje

Duda Balje

  • PartiaKOALICIJA VAKAT (VAKAT)
  • Grupi Parlamentar6+ (6+)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseIV, V, VI, VII
  • Komisionet Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione • Komisioni për Mbikëqyrjen e Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë
  • Numri total i votave2,751
  • Më së shumti votaPrizren (1,708)
  • Data e lindjes 16.10.1977
  • Kualifikimi Menaxhim

Pjesëmarrja në seanca plenare

97%

57 nga 59 seanca

Rangimi: e 3-ta

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet