Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Veton Berisha

Veton Berisha

  • PartiaPARTIA LIBERALE EGJIPTIANE (PLE)
  • Grupi ParlamentarNisma - AKR (Nisma - AKR)
  • Komisionet Komisioni për të Drejtat dhe Interesat e Komuniteteve • Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me menaxhimin e pandemisë së virusit “COVID-19” nga ana e Qeverisë së Republikës së Kosovës • Komisioni për Buxhet dhe Financa • Komisioni për Integrim Evropian • Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione
  • Numri total i votave3,153
  • Më së shumti votaGjakovë (541)
  • Vendi i lindjes Pejë
  • Data e lindjes 05.11.1982
  • Kualifikimi Drejtësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

93%

55 nga 59 seanca

Rangimi: i 7-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet