Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Ekrem Hyseni

Ekrem Hyseni

  • PartiaLidhja Demokratike e Kosovës (LDK)
  • Grupi ParlamentarLidhja Demokratike e Kosovës (LDK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseVII
  • Komisionet Komisioni për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale
  • Numri total i votave13,495
  • Më së shumti votaPodujevë (8,208)
  • Vendi i lindjes Podujevë
  • Data e lindjes 18.08.1978
  • Kualifikimi Mjekësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

100%

10 nga 10 seanca

Rangimi: i 1-ri

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

100%

3 nga 3 votime

Rangimi: i 1-ri

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet