Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Fetah Rudi

Fetah Rudi

  • PartiaLidhja Demokratike e Kosovës (LDK)
  • Grupi ParlamentarLidhja Demokratike e Kosovës (LDK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseVII
  • Komisionet Komisioni për të Drejtat dhe Interesat e Komuniteteve
  • Numri total i votave12,819
  • Më së shumti votaMalishevë (2,922)
  • Vendi i lindjes Malishevë
  • Data e lindjes 10.04.1964
  • Kualifikimi Edukim

Pjesëmarrja në seanca plenare

88%

52 nga 59 seanca

Rangimi: i 11-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet