Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Shkëmb Manaj

Shkëmb Manaj

  • PartiaLidhja Demokratike e Kosovës (LDK)
  • Grupi ParlamentarLidhja Demokratike e Kosovës (LDK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseVII
  • Komisionet Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe mbikëqyrjen e Agjencisë kundër Korrupsionit
  • Numri total i votave11,457
  • Më së shumti votaIstog (5,292)
  • Vendi i lindjes Istog
  • Data e lindjes 25.05.1983
  • Kualifikimi Drejtësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

100%

22 nga 22 seanca

Rangimi: i 1-ri

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

100%

3 nga 3 votime

Rangimi: i 1-ri

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet