Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Etem Arifi

Etem Arifi

  • PartiaPARTIA E ASHKALINJËVE PËR INTEGRIM (PAI)
  • Grupi ParlamentarPa Grup
  • Legjislaturat pjesëmarrëseIII, IV, V, VI, VII
  • Komisionet Komisioni për të Drejtat dhe Interesat e Komuniteteve
  • Numri total i votave2,089
  • Më së shumti votaLipjan (448)
  • Vendi i lindjes Lipjan
  • Data e lindjes 24.01.1967
  • Kualifikimi Drejtësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

24%

14 nga 59 seanca

Rangimi: i 38-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

Nuk bën pjesë në asnjë grup parlamentar

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet