Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Vlora Limani- Hajnuni

Vlora Limani- Hajnuni

  • PartiaLidhja Demokratike e Kosovës (LDK)
  • Grupi ParlamentarLidhja Demokratike e Kosovës (LDK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseVII
  • Komisionet Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike
  • Numri total i votave8,848
  • Më së shumti votaLipjan (5,994)
  • Vendi i lindjes Lipjan
  • Data e lindjes 05.06.1982
  • Kualifikimi Kimi

Pjesëmarrja në seanca plenare

98%

58 nga 59 seanca

Rangimi: e 2-ta

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet