Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Uran Ismaili

Uran Ismaili

  • PartiaPartia Demokratike e Kosovës (PDK)
  • Grupi ParlamentarPartia Demokratike e Kosovës (PDK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseVII
  • Komisionet Komisioni për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale • Komisioni për Integrim Evropian
  • Numri total i votave28,188
  • Më së shumti votaPrishtinë (7,129)
  • Vendi i lindjes Prishtinë
  • Data e lindjes 19.10.1979
  • Kualifikimi Administratë Publike

Pjesëmarrja në seanca plenare

59%

35 nga 59 seanca

Rangimi: i 34-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet