Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Mërgim Lushtaku

Mërgim Lushtaku

  • PartiaPartia Demokratike e Kosovës (PDK)
  • Grupi ParlamentarPartia Demokratike e Kosovës (PDK)
  • Komisionet Komisioni për Qeverisje Lokale, Administratë Publike, Zhvillim Rajonal dhe Media
  • Numri total i votave18,414
  • Më së shumti votaSkenderaj (6,871)
  • Vendi i lindjes Skenderaj
  • Data e lindjes 20.11.1986
  • Kualifikimi Shkenca Politike

Pjesëmarrja në seanca plenare

93%

55 nga 59 seanca

Rangimi: i 7-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet