Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Ferat Shala

Ferat Shala

  • PartiaPartia Demokratike e Kosovës (PDK)
  • Grupi ParlamentarPartia Demokratike e Kosovës (PDK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseVII
  • Komisionet Komisioni për Ekonomi, Punësim, Tregti, Industri, Ndërmarrësi dhe Investime Strategjike
  • Numri total i votave18,193
  • Më së shumti votaDrenas (4,814)
  • Vendi i lindjes Drenas
  • Data e lindjes 10.06.1984
  • Kualifikimi Inxhinieri

Pjesëmarrja në seanca plenare

86%

51 nga 59 seanca

Rangimi: i 14-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet