Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Elmi Reçica

Elmi Reçica

  • PartiaPartia Demokratike e Kosovës (PDK)
  • Grupi ParlamentarPartia Demokratike e Kosovës (PDK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseIV, V, VI, VII
  • Komisionet Komisioni për të Drejtat dhe Interesat e Komuniteteve • Komisioni për Çështjet e Sigurisë dhe Mbrojtjes
  • Numri total i votave17,882
  • Më së shumti votaFerizaj (8,207)
  • Vendi i lindjes Ferizaj
  • Data e lindjes 06.10.1961

Pjesëmarrja në seanca plenare

80%

47 nga 59 seanca

Rangimi: i 21-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet