Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Bedri Hamza

Bedri Hamza

  • PartiaPartia Demokratike e Kosovës (PDK)
  • Grupi ParlamentarPartia Demokratike e Kosovës (PDK)
  • Komisionet Komisioni për Buxhet dhe Financa • Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike
  • Numri total i votave15,599
  • Më së shumti votaMitrovicë (6,647)
  • Vendi i lindjes Skenderaj
  • Data e lindjes 08.11.1963
  • Kualifikimi Ekonomi

Pjesëmarrja në seanca plenare

71%

42 nga 59 seanca

Rangimi: i 29-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 1 pyetje

Rangimi: i 2-ti

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet