Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Doruntinë Maloku- Kastrati

Doruntinë Maloku- Kastrati

  • PartiaLidhja Demokratike e Kosovës (LDK)
  • Grupi ParlamentarLidhja Demokratike e Kosovës (LDK)
  • Komisionet Komisioni për Ekonomi, Punësim, Tregti, Industri, Ndërmarrësi dhe Investime Strategjike • Komisioni Hetimor Parlamentar lidhur me procesin e privatizimit në Kosovë
  • Numri total i votave7,955
  • Më së shumti votaPrishtinë (2,231)
  • Vendi i lindjes Podujevë
  • Data e lindjes 17.09.1982
  • Kualifikimi Drejtësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

100%

22 nga 22 seanca

Rangimi: e 1-ra

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

100%

2 nga 2 votime

Rangimi: e 1-ra

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet