Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Fatmir Limaj

Fatmir Limaj

  • PartiaNisma Socialdemokrate (NISMA)
  • Grupi ParlamentarNisma - AKR (Nisma - AKR)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseI, II, III, IV, V, VI, VII
  • Numri total i votave25,918
  • Më së shumti votaMalishevë (6,859)
  • Vendi i lindjes Malishevë
  • Data e lindjes 04.02.1971
  • Kualifikimi Drejtësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

29%

17 nga 59 seanca

Rangimi: i 36-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet