Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Behgjet Pacolli

Behgjet Pacolli

  • PartiaAleanca Kosova e Re (AKR)
  • Grupi ParlamentarNisma - AKR (Nisma - AKR)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseIII, IV, VI, VII
  • Numri total i votave10,512
  • Më së shumti votaPrishtinë (2,519)
  • Vendi i lindjes Prishtinë
  • Data e lindjes 30.06.1951
  • Kualifikimi Ekonomi

Pjesëmarrja në seanca plenare

27%

16 nga 59 seanca

Rangimi: i 37-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet