Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Endrit Shala

Endrit Shala

  • PartiaNisma Socialdemokrate (NISMA)
  • Grupi ParlamentarNisma - AKR (Nisma - AKR)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseVII
  • Komisionet Komisioni për Ekonomi, Punësim, Tregti, Industri, Ndërmarrësi dhe Investime Strategjike • Komisioni për Mbikëqyrjen e Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë • Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe mbikëqyrjen e Agjencisë kundër Korrupsionit • Komisioni për Çështjet e Sigurisë dhe Mbrojtjes
  • Numri total i votave6,830
  • Më së shumti votaPrishtinë (1,515)
  • Vendi i lindjes Prishtinë
  • Data e lindjes 02.12.1981
  • Kualifikimi Mjekësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

88%

52 nga 59 seanca

Rangimi: i 11-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet