Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Mirlinda Sopi- Krasniqi

Mirlinda Sopi- Krasniqi

  • PartiaAleanca Kosova e Re (AKR)
  • Grupi ParlamentarNisma - AKR (Nisma - AKR)
  • Komisionet Komisioni për Punë të Jashtme dhe Diasporë • Komisioni për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale • Komisioni për Qeverisje Lokale, Administratë Publike, Zhvillim Rajonal dhe Media • Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me menaxhimin e pandemisë së virusit “COVID-19” nga ana e Qeverisë së Republikës së Kosovës
  • Numri total i votave4,085
  • Më së shumti votaPrishtinë (1,271)
  • Vendi i lindjes Prishtinë
  • Data e lindjes 11.05.1987
  • Kualifikimi Mjekësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

90%

53 nga 59 seanca

Rangimi: e 10-ta

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet