Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Enver Hoxhaj

Enver Hoxhaj

  • PartiaPartia Demokratike e Kosovës (PDK)
  • Grupi ParlamentarPartia Demokratike e Kosovës (PDK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseII, III, IV, V, VI, VII
  • Komisionet Komisioni për Punë të Jashtme dhe Diasporë
  • Numri total i votave11,052
  • Më së shumti votaSuharekë (2,347)
  • Vendi i lindjes Suharekë
  • Data e lindjes 04.10.1969
  • Kualifikimi Histori

Pjesëmarrja në seanca plenare

66%

39 nga 59 seanca

Rangimi: i 33-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet