Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Bekë Berisha

Bekë Berisha

  • PartiaAleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)
  • Grupi ParlamentarAleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseVI, VII
  • Komisionet Komisioni për Integrim Evropian • Komisioni për Çështjet e Sigurisë dhe Mbrojtjes • Komisioni Hetimor Parlamentar lidhur me procesin e privatizimit në Kosovë
  • Numri total i votave11,959
  • Më së shumti votaIstog (2,453)
  • Vendi i lindjes Istog
  • Data e lindjes 14.08.1978
  • Kualifikimi Drejtësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

90%

53 nga 59 seanca

Rangimi: i 10-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet