Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Memli Krasniqi

Memli Krasniqi

  • PartiaPartia Demokratike e Kosovës (PDK)
  • Grupi ParlamentarPartia Demokratike e Kosovës (PDK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseIII, IV, V, VI, VII
  • Komisionet Komisioni për Ekonomi, Punësim, Tregti, Industri, Ndërmarrësi dhe Investime Strategjike
  • Numri total i votave11,000
  • Më së shumti votaPrishtinë (2,372)
  • Vendi i lindjes Prishtinë
  • Data e lindjes 25.01.1980
  • Kualifikimi Marrëdhënie Ndërkombëtare dhe Diplomaci

Pjesëmarrja në seanca plenare

81%

48 nga 59 seanca

Rangimi: i 18-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet