Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Pal Lekaj

Pal Lekaj

  • PartiaAleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)
  • Grupi ParlamentarAleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseV, VI, VII
  • Komisionet Komisioni për Ekonomi, Punësim, Tregti, Industri, Ndërmarrësi dhe Investime Strategjike
  • Numri total i votave10,323
  • Më së shumti votaGjakovë (6,272)
  • Vendi i lindjes Gjakovë
  • Data e lindjes 29.06.1962
  • Kualifikimi Mjekësi
  • Kualifikim shtesë Menaxhim

Pjesëmarrja në seanca plenare

80%

47 nga 59 seanca

Rangimi: i 21-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet