Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Fatmir Xhelili

Fatmir Xhelili

  • PartiaPartia Demokratike e Kosovës (PDK)
  • Grupi ParlamentarPartia Demokratike e Kosovës (PDK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseIV, V, VI, VII
  • Komisionet Komisioni për Mbikëqyrjen e Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë
  • Numri total i votave9,323
  • Më së shumti votaShtime (1,364)
  • Vendi i lindjes Prishtinë
  • Data e lindjes 28.11.1957
  • Kualifikimi Mjekësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

93%

55 nga 59 seanca

Rangimi: i 7-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet