Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Blerta Deliu-Kodra

Blerta Deliu-Kodra

  • PartiaPartia Demokratike e Kosovës (PDK)
  • Grupi ParlamentarPartia Demokratike e Kosovës (PDK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseIV, V, VI, VII
  • Komisionet Komisioni për Integrim Evropian
  • Numri total i votave7,997
  • Më së shumti votaSkenderaj (2,129)
  • Vendi i lindjes Prishtinë
  • Data e lindjes 08.12.1980
  • Kualifikimi Shkenca Politike

Pjesëmarrja në seanca plenare

83%

49 nga 59 seanca

Rangimi: e 16-ta

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet