Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Valdete Idrizi

Valdete Idrizi

  • PartiaPartia Demokratike e Kosovës (PDK)
  • Grupi ParlamentarPartia Demokratike e Kosovës (PDK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseVII
  • Komisionet Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione
  • Numri total i votave6,152
  • Më së shumti votaMitrovicë (3,372)
  • Vendi i lindjes Mitrovicë
  • Data e lindjes 27.06.1973
  • Kualifikimi Inxhinieri

Pjesëmarrja në seanca plenare

88%

52 nga 59 seanca

Rangimi: e 11-ta

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet