Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Saranda Musliu

Saranda Musliu

  • PartiaLidhja Demokratike e Kosovës (LDK)
  • Grupi ParlamentarLidhja Demokratike e Kosovës (LDK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseVII
  • Komisionet Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione
  • Numri total i votave7,163
  • Më së shumti votaFerizaj (3,674)
  • Vendi i lindjes Ferizaj
  • Data e lindjes 19.06.1990
  • Kualifikimi Ekonomi

Pjesëmarrja në seanca plenare

95%

21 nga 22 seanca

Rangimi: e 2-ta

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

100%

3 nga 3 votime

Rangimi: e 1-ra

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet