Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Fitim Haziri

Fitim Haziri

  • PartiaLëvizja Vetëvendosje (LVV)
  • Grupi ParlamentarLëvizja Vetëvendosje (LVV)
  • Komisionet Komisioni për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale
  • Numri total i votave7,542
  • Më së shumti votaPodujevë (5,334)
  • Vendi i lindjes Podujevë
  • Data e lindjes 07.03.1982
  • Kualifikimi Mjekësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

96%

54 nga 56 seanca

Rangimi: i 4-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet