Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Enver Haliti

Enver Haliti

  • PartiaLëvizja Vetëvendosje (LVV)
  • Grupi ParlamentarLëvizja Vetëvendosje (LVV)
  • Komisionet Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike
  • Numri total i votave7,777
  • Më së shumti votaFerizaj (2,929)
  • Vendi i lindjes Ferizaj
  • Data e lindjes 20.01.1977
  • Kualifikimi Ekonomi

Pjesëmarrja në seanca plenare

96%

54 nga 56 seanca

Rangimi: i 4-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet