Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Alban Hyseni

Alban Hyseni

  • PartiaLëvizja Vetëvendosje (LVV)
  • Grupi ParlamentarLëvizja Vetëvendosje (LVV)
  • Komisionet Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe mbikëqyrjen e Agjencisë kundër Korrupsionit
  • Numri total i votave7,767
  • Më së shumti votaGjilan (6,008)
  • Vendi i lindjes Gjilan
  • Data e lindjes 23.10.1990
  • Kualifikimi Drejtësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

79%

44 nga 56 seanca

Rangimi: i 22-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet