Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Arta Bajralija

Arta Bajralija

  • PartiaLëvizja Vetëvendosje (LVV)
  • Grupi ParlamentarLëvizja Vetëvendosje (LVV)
  • Komisionet Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike
  • Numri total i votave7,674
  • Më së shumti votaKamenicë (2,153)
  • Vendi i lindjes Kamenicë
  • Data e lindjes 12.04.1991
  • Kualifikimi Ekonomi

Pjesëmarrja në seanca plenare

86%

6 nga 7 seanca

Rangimi: e 3-ta

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

100%

3 nga 3 votime

Rangimi: e 1-ra

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet