Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Hatim Baxhaku

Hatim Baxhaku

  • PartiaLidhja Demokratike e Kosovës (LDK)
  • Grupi ParlamentarLidhja Demokratike e Kosovës (LDK)
  • Komisionet Komisioni për Çështjet e Sigurisë dhe Mbrojtjes
  • Numri total i votave7,948
  • Më së shumti votaPrizren (3,659)
  • Vendi i lindjes Dragash
  • Data e lindjes 24.03.1955
  • Kualifikimi Mjekësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

82%

46 nga 56 seanca

Rangimi: i 17-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet