Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Fidan Rekaliu

Fidan Rekaliu

  • PartiaLidhja Demokratike e Kosovës (LDK)
  • Grupi ParlamentarLidhja Demokratike e Kosovës (LDK)
  • Numri total i votave7,717
  • Më së shumti votaPodujevë (5,129)
  • Vendi i lindjes Podujevë
  • Data e lindjes 25.01.1987
  • Kualifikimi Shkenca Politike

Pjesëmarrja në seanca plenare

100%

7 nga 7 seanca

Rangimi: i 1-ri

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

100%

3 nga 3 votime

Rangimi: i 1-ri

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet