Safete Hadërxhonaj

Safete Hadërxhonaj

 • PartiaPartia Demokratike e Kosovës (PDK)
 • Grupi ParlamentarPartia Demokratike e Kosovës (PDK)
 • Legjislaturat pjesëmarrëseII, III, IV, V, VI
 • Komisionet Komisioni për Buxhet dhe Financa
 • Numri total i votave6,721
 • Më së shumti votaDeçan (1,475)
Krahaso me deputet tjetër
 • Vendi i lindjes Deçan
 • Data e lindjes 13.11.1964
 • Kualifikimi Menaxhim

Pjesëmarrja në seanca plenare

91%

96 nga 106 seanca

Rangimi: e 11-ta

Shfaq detajet

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

95%

37 nga 39 votime

Rangimi: e 12-ta

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Pyetjet drejtuar deputetit

  Nuk ka pyetje të regjistruara për këtë deputet.

Pyet Deputetin

Safete Hadërxhonaj

PDK

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
  Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti