Arban Abrashi

Arban Abrashi

Krahaso me deputet tjetër
 • Vendi i lindjes Mitrovicë
 • Kualifikimi Studime Evropiane

Pjesëmarrja në seanca plenare

74%

78 nga 106 seanca

Rangimi: i 29-ti

Shfaq detajet

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

100%

4 nga 4 votime

Rangimi: i 1-ri

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 2 pyetje

Rangimi: i 4-ti

Pyetjet drejtuar deputetit

 • 25/01/2019 Pyet: Arben Mehmeti-Përfaqësues Ligjor i Komunës së Gjilanit Gjilan

  Nëse ka mundësi të na njoftoni në lidhje me koeficientin e pagës së përfaqësuesve ligjor të komunave në projektligjin mbi pagat. A ka mundësi të ketë një barazvlerësim afërsishtë të pagës në mes gjyqtarit dhe përfaqësuesit ligjor të komunave. Është i padrejtë propozimi që paga e gjyqtarit të jetë 2020 euro e paga e përfaqësuesve të komunave 580 euro,duhet të përmirësohet ky diskriminim i lartë që ju bëhet avokatëve të komunave. Presi përgjigje në lidhje me këtë pyetje!

 • 04/09/2018 Pyet: Valdrin Rrahmani Prishtinë

  Përshëndetje i nderuar z. Abrashi. Dua të di cilat janë çështjet që ju i keni ngritur për reformimin e arsimit në përgjithësi si dhe ngritjes së cilesisë në Universitetin e Prishtinës në veçanti? Kam një kërkesë shumë specifike, lidhur me pajisjen e çdo mësimdhënësi me laptop si dhe çdo klase me projektor për ta bërë mësimin më të kapshëm si dhe më kreativ për fëmijët! Sa është e mundur për ta ngritur si çështje dhe gjasat e zbatimit të kësaj reforme në buxhetin e vitit 2019?

 • Të gjitha pyetjet

Pyet Deputetin

Arban Abrashi

LDK

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
  Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti