Visar Ymeri

Visar Ymeri

 • PartiaPartia Socialdemokrate (PSD)
 • Grupi ParlamentarPartia Socialdemokrate (PSD)
 • Legjislaturat pjesëmarrëseIV, V, VI
 • Komisionet Komisioni për Integrime Evropiane
 • Numri total i votave40,980
 • Më së shumti votaPrishtinë (9,503)
Krahaso me deputet tjetër
 • Vendi i lindjes Prishtinë
 • Data e lindjes 11.10.1973
 • Kualifikimi Sociologji

Pjesëmarrja në seanca plenare

78%

83 nga 106 seanca

Rangimi: i 24-ti

Shfaq detajet

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

90%

9 nga 10 votime

Rangimi: i 23-ti

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Pyetjet drejtuar deputetit

  Nuk ka pyetje të regjistruara për këtë deputet.

Pyet Deputetin

Visar Ymeri

PSD

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
  Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti