Vjosa Osmani-Sadriu

Vjosa Osmani-Sadriu

Krahaso me deputet tjetër
 • Vendi i lindjes Mitrovicë
 • Data e lindjes 17.05.1982
 • Kualifikimi Drejtësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

66%

70 nga 106 seanca

Rangimi: e 35-ta

Shfaq detajet

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

94%

15 nga 16 votime

Rangimi: e 14-ta

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 2 pyetje

Rangimi: e 4-ta

Pyetjet drejtuar deputetit

 • 21/02/2018 Pyet: Gentiana Prishtinë

  Në cilësinë tuaj si Kryetare e Komisionit për Punë të Jashtme dhe deputete që jeni marr një kohë të gjatë me këtë fushë, cili është roli juaj për të mbikëqyrë ligjet e Ministrisë së Jashtme sa i përket rritjes së profesionalizmit dhe uljes së ndikimit politik e partiak në diplomaci? 

 • 16/02/2018 Pyet: Ragip Prishtinë

  Përshëndetje e nderuar deputete, përgëzime për mandatin e ri! Kam një pyetje në lidhje me politikën e jashtme. Duke parë trendin në procesin e njohjeve sa është bërë në këtë drejtim dhe se a është në agjendë krijimi i grupeve miqësore me vendet që ende nuk kanë njohur Kosovën?

 • Të gjitha pyetjet

Pyet Deputetin

Vjosa Osmani-Sadriu

LDK

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
  Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti