Xhavit Haliti

Xhavit Haliti

 • PartiaPartia Demokratike e Kosovës (PDK)
 • Grupi ParlamentarPartia Demokratike e Kosovës (PDK)
 • Legjislaturat pjesëmarrëseI, II, III, IV, V, VI
 • Numri total i votave10,365
 • Më së shumti votaPejë (3,150)
Krahaso me deputet tjetër
 • Vendi i lindjes Pejë
 • Data e lindjes 08.03.1956
 • Kualifikimi Filologji

Pjesëmarrja në seanca plenare

80%

79 nga 99 seanca

Rangimi: i 22-ti

Shfaq detajet

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

100%

23 nga 23 votime

Rangimi: i 1-ri

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Pyetjet drejtuar deputetit

  Nuk ka pyetje të regjistruara për këtë deputet.

Pyet Deputetin

Xhavit Haliti

PDK

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
  Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti