Shemsi  Syla

Shemsi Syla

Krahaso me deputet tjetër
  • Vendi i lindjes Gjilan
  • Data e lindjes 01.07.1957
  • Kualifikimi Albanologji
  • Kualifikim shtesë Gazetari

Pjesëmarrja në seanca plenare

92%

76 nga 83 seanca

Rangimi: i 9-ti

Shfaq detajet

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

78%

7 nga 9 votime

Rangimi: i 40-ti

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Pyetjet drejtuar deputetit

    Nuk ka pyetje të regjistruara për këtë deputet.

Pyet Deputetin

Shemsi Syla

LVV

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
    Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti