Avdullah Hoti

Avdullah Hoti

 • PartiaLidhja Demokratike e Kosovës (LDK)
 • Grupi ParlamentarLidhja Demokratike e Kosovës (LDK)
 • Legjislaturat pjesëmarrëseVI
 • Komisionet Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike
 • Numri total i votave115,693
 • Më së shumti votaPrishtinë (18,664)
Krahaso me deputet tjetër
 • Vendi i lindjes Rahovec
 • Data e lindjes 04.02.1976
 • Kualifikimi Ekonomi

Pjesëmarrja në seanca plenare

90%

95 nga 106 seanca

Rangimi: i 12-ti

Shfaq detajet

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

88%

23 nga 26 votime

Rangimi: i 27-ti

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

100%

1 nga 1 pyetje

Rangimi: i 1-ri

Pyetjet drejtuar deputetit

 • 31/01/2019 Pyet: Agim

  I nderuar, a do të votoni Projektligjin për paga në seancën e datës 02.02.2019? Me respekt!

  31/01/2019

  Ligji për pagat është ligj tepër i rëndësishëm. Mënyra e shenzimit të rreth 30% e buxhetit të shtetit, që shkon për paga për mbi 80 mijë të punësuar në sektorin publik, duhet të rregullohet me këtë ligj. 

  Ligji duhet të përcaktojë strukturën e pagave në sektorin publik duke u bazuar në parimin "pagë të njëjtë për punë të njëjtë". Ligji duhet të sigurojë se struktura e pagave siguron barazinë në paga në mes të kategorive të ndryshëm të të punësuarve në sektorin publik, sigurisht duke marrë parasysh dallimet në nivelin arsimor, pastaj dallimin në nivelin e përgjegjësisë, vështirësitë në punë, rrezikshmërinë në punë dhe cështje të tjera me rëndësi në përcaktimi  e pagave. 

  Momentalisht, dallimet në paga në sektorin publik janë të mëdha. Draft-ligji aktual nuk duket se do të zvogëlojë këto dallime. Me rëndësi është që të gjitha kategoritë e të punësuarve në sektorin publik të jenë të përfshirë në diskutimet për përgatitjen e këtij ligji. Ky lloj diskutimi ka mungur. Pa u kryer ky diskutim dhe pa u pajtuar të gjithë të punësuarit për këtë ligj nuk besoj se është mirë që ky ligj të trajtohet në Kuvend.

 • Të gjitha pyetjet

Pyet Deputetin

Avdullah Hoti

LDK

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
  Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti