Bilall Sherifi

Bilall Sherifi

Krahaso me deputet tjetër
 • Vendi i lindjes Malishevë
 • Data e lindjes 24.02.1963
 • Kualifikimi Histori

Pjesëmarrja në seanca plenare

97%

103 nga 106 seanca

Rangimi: i 2-ti

Shfaq detajet

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

97%

30 nga 31 votime

Rangimi: i 5-ti

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 2 pyetje

Rangimi: i 4-ti

Pyetjet drejtuar deputetit

 • 02/02/2019 Pyet: Kreshnik Prishtinë

  Përshëndetje i nderuar deputet z.Sherifi, kur do të bëhet Ligji për punëtorët në sektorin privat? Pasi që dihet se në sektorin privat ka shumë shkelje të të drejtave të punëtorëve, si në paga dhe në orar të punës. Sektori privat është më i shkelur dhe i lënë anash nga ana e shtetit, sa do që rriten pagat në sektorin publik kjo ndikon në mënyrë negative tek sektori privat sepse menjëherë ka ngritje të çmimit të artikujve e kjo ndikon në xhepin e qytetarëve të cilët punojnë në sektorin privat.

 • 04/12/2018 Pyet: Blerimi Klinë

  Si do ta përshkruanit regresin nga gazi lotsjellës në Kuvendin e Kosovës e deri gjyqësori selektiv e deponi lëndësh të pa shqyrtuara, a është edhe ky një rezultati i mos - liberalizimit të vizave?

 • Të gjitha pyetjet

Pyet Deputetin

Bilall Sherifi

NISMA

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
  Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti