Kujtim Shala

Kujtim Shala Nënkryetar i Kuvendit të Kosovës

Krahaso me deputet tjetër
 • Vendi i lindjes Pejë
 • Data e lindjes 28.02.1974
 • Kualifikimi Filologji

Pjesëmarrja në seanca plenare

73%

16 nga 22 seanca

Rangimi: i 12-ti

Shfaq detajet

Pjesëmarrja në mbledhjet e Komisioneve Parlamentare

86%

6 nga 7 mbledhje

Rangimi: i 17-ti

Shfaq detajet

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

100%

3 nga 3 votime

Rangimi: i 1-ri

Pyetjet drejtuar deputetit

  Nuk ka pyetje të regjistruara për këtë deputet.

Pyet Deputetin

Kujtim Shala

LDK

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
  Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti

  Iniciativat Qytetare

   Çështja Data Seancë/Komision Statusi

   Inicimi i legjislacioneve

    Emri Agjenda Plotesim / I Ri Sektori Statusi