Albena Reshitaj

Albena Reshitaj

 • PartiaAleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)
 • Grupi ParlamentarAleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)
 • Legjislaturat pjesëmarrëseVII
 • Komisionet Komisioni për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale
 • Numri total i votave6,018
 • Më së shumti votaSuharekë (3,114)
Krahaso me deputet tjetër
 • Vendbanimi Prishtinë
 • Vendi i lindjes Suharekë
 • Data e lindjes 09.04.1979
 • Kualifikimi Mjekësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

77%

17 nga 22 seanca

Rangimi: e 11-ta

Shfaq detajet

Pjesëmarrja në mbledhjet e Komisioneve Parlamentare

100%

17 nga 17 mbledhje

Rangimi: e 1-ra

Shfaq detajet

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Pyetjet drejtuar deputetit

  Nuk ka pyetje të regjistruara për këtë deputet.

Pyet Deputetin

Albena Reshitaj

AAK

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
  Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti

  Iniciativat Qytetare

   Çështja Data Seancë/Komision Statusi

   Inicimi i legjislacioneve

    Emri Agjenda Plotesim / I Ri Sektori Statusi