Adem Mikullovci

Adem Mikullovci

Krahaso me deputet tjetër
  • Vendi i lindjes Vushtrri
  • Data e lindjes 30.10.1939
  • Kualifikimi Art

Pjesëmarrja në seanca plenare

91%

96 nga 106 seanca

Rangimi: i 11-ti

Shfaq detajet

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

79%

15 nga 19 votime

Rangimi: i 38-ti

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Pyetjet drejtuar deputetit

    Nuk ka pyetje të regjistruara për këtë deputet.

Pyet Deputetin

Adem Mikullovci

LVV

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
    Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti