Gazmend Abrashi

Gazmend Abrashi

 • PartiaAleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)
 • Grupi ParlamentarAleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)
 • Legjislaturat pjesëmarrëseVII
 • Komisionet Komisioni për Buxhet dhe Financa
 • Numri total i votave6,704
 • Më së shumti votaGjakovë (1,652)
Krahaso me deputet tjetër
 • Vendbanimi Prishtinë
 • Vendi i lindjes Mitrovicë
 • Data e lindjes 05.09.1967
 • Kualifikimi Ekonomi

Pjesëmarrja në seanca plenare

84%

16 nga 19 seanca

Rangimi: i 8-ti

Shfaq detajet

Pjesëmarrja në mbledhjet e Komisioneve Parlamentare

76%

13 nga 17 mbledhje

Rangimi: i 41-ti

Shfaq detajet

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Pyetjet drejtuar deputetit

  Nuk ka pyetje të regjistruara për këtë deputet.

Pyet Deputetin

Gazmend Abrashi

AAK

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
  Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti

  Iniciativat Qytetare

   Çështja Data Seancë/Komision Statusi

   Inicimi i legjislacioneve

    Emri Agjenda Plotesim / I Ri Sektori Statusi